miehille jotka kärsivät alhaisesta testosteronista

Nosta testosteronitasosi ja libidosi luonnollisesti ILMAN kalliita lääkkeitä, lääkäreitä tai korvaushoitoja.

Jos olet mies, joka haluaa elää jälleen kuin parikymppisenä sekä tuntea olonsa hyväksi, tämä voi olla elämäsi tärkein video.

aloita

tänään

N

Saat pääsyn heti

N

Ymmärrät mistä on kyse

N

Nosta testosteronisi 👍

testomies tarjous 2023

149€

N

Koko verkkovalmennus

N

Nosta testosteronisi

N

Löydä kadonnut libido

N

8 videota

testomiehen bonus

ilmainen

N

Saat bonukset ilmaiseksi

N

arvo 100€

N

Saat extravideon

N

9 videota

N

2 bonusta

Testomiehen verkkovalmennus auttaa sinua tekemään oikeat valinnat elämäntyylissäsi, jotka nostavat testosteronitasosi luonnollisesti.

Maksuvälineenä käy myös Smartum, Edenred, ePassi ja lasku.

Kysy lisää markku(at)ruokatauko.fi

tämä on suomen ainoa ja kattavin verkkovalmennus miehille, jotka kärsivät alhaisesta testosteronitasosta.

8 videota | luonnollinen | pysyvä muutos

Olin 42 vuotias kun ongelmat alkoivat…
Elettiin maaliskuuta 2021. Peilistä katsoi atleettinen mies takaisin. Söin 95% vegaanista ruokaa, kaikki oli prosessoimatonta ja luomua. Liikuin kuusi kertaa viikossa ja levytanko sai kyytiä. Vedin amrappeja, kelloa vastaan, toistoja, painetta, kovaa ja paljon, luukutin oikein kunnolla.

Tämähän kuulostaa hyvältä, eikös vain? Mutta samaan aikaan voin jatkuvasti huonommin ja huonommin mitä pidemmälle 2021 eteni. Olin huomannut treenimotivaationi laskeneen ja palautuminen oli selvästi hidastunut. Samoin niveliini oli alkanut tulemaan omituisia kipuja, jotka pistin ensin ikääntymisen piikkiin ja mielessäni välähti myös epäilys testosteronistani. Enhän ollut enää nuori mies, olin 42 vuotias. Maaliskuussa en kuitenkaan vielä tehnyt mitään asialle.

Samalla motivaationi tehdä asioita oli selvästi laskenut, ne jutut mitkä tuottivat minulle ennen iloa tuntuivat maaliskuussa yhdentekevältä. Ja myös libidoni oli kadonnut alkuvuoden aikana jostain syystä kokonaan, minua ei kiinnostanut seksi lainkaan.

Säikähdin jalkojani…
Päästiin viimein toukokuulle 2021, istuin kotonani sohvalla t-paita ja shortsit päällä, vietin rauhallista sunnuntaita. Katsoin televisiota ja pohdin seuraavan viikon työjuttuja. Sattumalta minulla oli poikkeuksellisesti shortsit jalassa kotona, yleensä en pidä koskaan niitä päällä kotonani. Siinä istuessani jalkani olivat luonnollisesti näkyvillä. Niitäkään en juurikaan katsele sen tarkemmin, kuka nyt omia jalkojaan tuijottelee? Mutta nyt jostain syystä katsoin niitä tarkemmin ja hätkähdin! ”MITÄ HELVETTIÄ?!” huusin säikähtäneenä ja tuijotin jalkojani.
Huomasin että minulla ei ollut enää lainkaan karvoja jaloissani! Kaikki ihokarvat olivat lähteneet muutamassa kuukaudessa, mutta en ollut huomannut sitä. Nyt kuitenkin näin selvästi kuinka vähän minulla oli enää karvoja jaloissa. Tämä pelästytti minut. Oireeni olivat vain menneet huonommaksi maaliskuusta ja olin surullinen jatkuvasti, ehkä myös jopa vähän masentunut. ”Okei. Jotain on pahasti vialla!” totesin itselleni. Samassa mieleeni välähti maaliskuun aavistus testosteronista. Halusin tietää mitä arvoni ovat. Varasin seuraavalle päivälle ajan labrasta ja menin verikokeisiin.
Testoni oli sama kuin 95 vuotiaalla…

Pari päivää myöhemmin istuin jälleen sohvalla ja kädessäni oli tuoreet labratulokset. Tulokset olivat karua luettavaa. Minulla ei ollut testosteronia juuri lainkaan kehossani. Testotasoni olivat 95 vuotiaan miehen tasolla. Minun testoni oli 10.5 nmol/l. Tuijotin paperia pitkään sanattomana, mutta pikkuhiljaa aloin tuntemaan suunnatonta iloa. Olin löytänyt vihdoinkin syypään oireisiini. Minulla ei yksinkertaisesti ollut mieshormonia kehossani, vaikka olin vasta 42 vuotta. Kuvassa mittaustulos toukokuussa 2021.

Tämä sysäsi minut liikenteeseen lopulta toukokuussa 2021. Minun oli korjattava tilanne ja olin valmis menemään niin pitkälle kuin olisi tarpeellista. Vannoin korjaavani tasoni oikeaksi.

Matkan aikana huomasin, mitä syvemmälle menin koloon, sitä monimutkaisemmaksi testosteroni tuli. Lopulta tajusin että meillä miehillä pitäisi olla luonnollisesti korkea testosteroni. Tämä toteutuu jos keho on tasapainossa ja elintavat kunnossa. Minulla itselläni selkeästi keho ei ollut balanssissa ja elintavoissa oli siten korjattavaa. Minun oli vain tunnistettava ne ensin.

Tämä loppuu nyt. Tähän näin!

Tässä on totuus:

Alhainen testosteroni johtuu elämäntyylistäsi.

Minä otin toukokuussa 2021 härkää sarvista ja aloin tutkimaan intohimoisesti testosteronia. Halusin tietää siitä kaiken, halusin tulla asiantuntijaksi.

Toukokuusta lähtien luin tutkimuksia päivittäin Pubmedista ja tein muistiinpanoja ahkerasti. Opiskelin intohimoisesti ymmärtämään testosteronia. Pubmedin lisäksi vietin aikaa keskustelupalstoilla, kysyin muilta ihmisiltä neuvoa, tein kokeiluja itseeni, seurasin sitä verikokeilla kuukausittain sekä tilasin lukemattomia lisäravinteita kokeiluun. Olin laboratorio itselleni.

Tiedätkö mitä…?

Vuoden tutkimisen, testaamisen, epäonnistumisten ja onnistumisen jälkeen löysin lopulta ratkaisun minun omaan alhaiseen testosteroniin.

Hauskin juttu?

Ratkaisu oli naurettavan helppo ja yksinkertainen. Se oli tavallaan koko ajan minun silmieni edessä.

Lopulta selvisi, että minun keho ei ollut balanssissa.

Yksinkertaisesti keho ei ollut balanssissa

Ja kun sain kehoni takaisin balanssiin, arvaa mitä sitten tapahtui?

Kyllä, testosteronitasoni nousivat ylemmäksi kuin koskaan, testoni olivat paremmat kuin nuorella 20 vuotiaalla miehellä.

Libido tuli jyrinällä takaisin elämääni, motivaatio tuli takaisin, keho alkoi kehittymään treeneistä ja palautuminen nopeutui.

Vihdoinkin tunsin jälleen eläväni. Kuvassa mittaustulos 28.2.2022, vuoden optimoinnin jälkeen. Tämä on 677 ng/dl, supermiehen testoarvot, varsinkin 43 vuotiaalle miehelle!

Minun kehoni tuominen takaisin balanssiin vaati elämäntapojen totaalista muuttamista. Ravinto, treenit ja lepo menivät kaikki uusiksi. Muutin kaikki vain sen takia että saisin kehoni balanssiin ja elämäni takaisin.

Opin tästä kaikesta sen, että kunhan pidän kehoni balanssissa, silloin testosteroni ovat korkealla. Ymmärsin että meillä miehillä testosteronitasot tulisi olla luonnollisesti korkeat! Tämä toteutuu silloin kun keho voi hyvin.

Paras juttu?

Minä pysyn todennäköisesti auttamaan myös sinua korjaamaan testosteronitasosi. Tämä kokemus auttoi minua luomaan käytännössä testatun systeemin, joka toimii luonnollisesti.

Systeemini mahdollisti minulle korkeat testoarvot ja toi libidoni takaisin.

Haluatko että opetan myös sinulle varman ja luonnollisen tavan nostaa testoarvojasi?

8 askeleen testomiehen protokolla

#1 UNI

Uni on numero yksi ja tärkein tekijä testosteronin synnyssä. Käyn univalmennusosiossa läpi miksi se on tärkein, miten sinun tulisi nukkua ja miten parannat unesi laatua. Mitä laadukkaampaa unta saat, sitä enemmän sinulla on mahdollisuus tuottaa testosteronia.

Arvo 499€

#2 SIRKADIAANINEN RYTMI / VALO

Sirkadiaaninen rytmi on kehon sisäinen kello, joka kertoo mitä hormoneita pitää tuottaa mihinkin aikaan päivästä. Valmennuksessa opetan sinua käyttämään valoa hormonien optimoimiseen. Tämä menee käsikädessä unen kanssa ja vaikuttaa suuresti testosteronin syntyyn.

Arvo 299€

#3 RAVINTO

Ravintovalmennuksessa opetan sinulle hormoneita tukevan ruokavalion. Kerron miksi prosessoitu ruoka tuohoaa testosi ja miksi sinun tulisi syödä esi-isiemme tavoin. Käyn läpi mitä, kuinka paljon ja miten sinun tulisi syödä testosteronin kannalta.

Arvo 499€

#4 LIIKKUMINEN

Laadukkaan liikkumisen avulla voidaan luoda lisää testosteronia sekä kasvuhormonia, mutta intensiteetin ja volyymin pitää olla oikein. Opetan osiossa sinulle oikean tavan liikkua ja mitä sinun pitää välttää ehdottomasti.

Arvo 299€

#5 ELÄMÄNTYYLI

Elämäntyylisi pitää olla hormonitoimintaa tukevaa, eikä päinvastoin. Tässä osiossa opetan sinulle atleettisen ja aktiivisen elämäntavan, jonka avulla testosteroni nousee luonnollisesti. Muoviroska, kemikaalit, ylipaino, alkoholi… nämä kaikki pitää poistua elämästäsi. Testomiehen elämäntyylissä näitä ei ole.

Arvo 299€

#6 LISÄRAVINTEET

Lisäravinteet ovat nimensämukaisesti ”LISÄ”, ne eivät korvaa toimivaa ruokavaliota. Näihin saa palamaan rahaa tolkuttomasti ja testieni mukaan 99% tuotteista on hyödytöntä roskaa. Löysin muutaman toimivan, joista oli oikeasti hyötyä testosteronin kannalta. Opetan sinulle toimivat lisäravinteet. Tuhlasin rahani turhaan näihin, älä tee samaa virhettä. Säästän sinulle tuhansia euroja ja harmeja.

Arvo 299€

#7 SEKSI

Testosteroni on miehen tärkein seksihormoni ja seksin avulla pystytään myös nostamaan testoa. Opetan miksi sinun tulisi välttää pornoa. Kerron miten dopamiini, nitraatit ja testosteroni toimivat yhdessä. Sivuan myös erektiohäiriöitä ja miten pääset niistä eroon. Testomiehen makuuhuoneprotokolla on tehokas keino nostamaan hormonitoimintaa.

Arvo 299€

#8 VERIKOKEET

Mitä testejä tarvitset ja miten seuraat tilanteesi kehittymistä. Opetan sinua tulkitsemaan tulokset ja miten teet omia toimintasuunnitelmia. Opetan sinulle saman järjestelmän Excelissä, jolla itse seurasin tilanteeni kehittymistä.

Arvo 199€

8 askeleen protokolla teston korjaamiseksi

2692€

Se voisi maksaa jopa näin paljon…

Olisiko kaikki 2692€ arvoista, jos tämä olisi pysyvä ja 100% luonnollinen ratkaisu?

Olisitko onnellinen sen jälkeen?

Kuvittele ettei sinun tarvitsisi koskaan enää murehtia asiasta.

Mitä antaiset sen puolesta?

Minä autan sinua.

Saat ratkaisun murto-osan hinnalla.

Testomiehen verkkovalmennus nostaa testosteronisi jälleen 20 vuotiaan miehen tasolle.

Saat uuden elämän.

#1 BONUS

Saat suositun kalorilaskurimme, jolla pystyt selvittämään itsellesi sopivan kalorimäärän sekä makrojakauman.

#2 BONUS

Kutsun sinut mukaani viikon treeneihini. Näet mitä teen, miten rakennan ohjelmoinnin ja miten pidän treenit haastavina itselleni.

Teen maksimivoiman, HIIT sekä räjähtävän treenin.

Kysymykset: markku(at)ruokatauko.fi

©2023 Ruokatauko Sorosuo Oy